Impotencia - a férfiak rettegett ellensége - Dr. Zátrok Zsolt blog

Bénult erekció

Tartalom

  orvos a merevedési problémák miatt

  Így törték rá az ajtót a budapesti dílerekre a kommandósok Bizarr módon élvezi a szexet a lebénult férfi A 43 éves férfi egy súlyos baleset miatt örökre lebénult, ám váratlan örömforrást talált a testén: hüvelykujja elkezdett péniszként viselkedni, így ha masszírozza vagy szopogatja, képes átélni az orgazmust.

  Kövessen minket a Facebookon is!

  Az erekció 4 szakasza férfiaknál

  Rafe Biggs évekkel ezelőtt lezuhant egy tetőről, és eltörte a nyakát. Súlyos sérülése miatt egész életére lebénult deréktól lefelé, ráadásul érzékelését is elveszette, így szembe kellett néznie a ténnyel: többé nem képes szexuális élvezetre sem.

  Ám egy év múlva különös élményben volt része: egyik nap, ahogy barátnője masszírozta és szopogatta a hüvelykujját, orgazmust élt át. Nagyon izgi.

  fiatal srácok nagy péniszrel

  Az eset óta a 43 éves férfi rendszeresen jár egy pszichoterapeutához, hogy fel tudja dolgozni testének furcsa változásait. A szakember szerint létező bénult erekció, hogy más testrészek átveszik az orgazmus kiváltásara való képességet.

  hogyan kell felvenni a pénisz hüvelyt

  Ráadásul Biggs fájdalmai jelentősen enyhülnek, miután képes levezetni szexuális feszültségét. A férfi most már más, bénulással küzdő sorstársain is igyekszik segíteni, Sexability elnevezésű alapítványán keresztül.

  a pénisz erősen megemelkedett