Ajánlataink a termékre

Feszes péniszgyűrű

Tartalom

  Ingyenes szállítás Próbáld ki te, nézd meg, vedd kezedbe szex üzletünkben! A B1 minőségi, elegáns, lekerekített designt a vízállósága is jellemzi. Könnyen tisztítható köszönhetően különleges anyagainak.

  feszes péniszgyűrű

  Kiváló minőségű, vibrációs péniszgyűrű a futurisztikus vonalvezetésű termékeiről ismert OVO-tól. Kérd egyszerűen Ovo B1 néven. Mit csinálj miután sikerült belebújnod a péniszgyűrűdbe?

  feszes péniszgyűrű

  Kezdd el a szokásos kézimunkát, vagy a szexet a partnereddel és meglátod mi fog történni. Valószínűleg életed legnagyobb merevedését fogod átélni. Ne felejtsd el lecsekkolni magad a tükörben, mert a péniszgyűrűk vagányul néznek ki és minden bráner kinézetét feldobják.

  feszes péniszgyűrű

  A sex shop webáruházából rendelve is egyhamar megkapod. Nagyon erős, feszes péniszgyűrű csendes motorja biztosítani fogja számodra a kellemes stimulációt. Egyszerűen egy ujjal kapcsolható.

  feszes péniszgyűrű

  Mérete hagyományos, 3,8 cm széles, 1,6 cm vastag és 6 cm magas. Egy igazi gyöngyszeme lehet a szexi gyűjteményednek. Elemei cserélhetők. A német elit tervezésű péniszgyűrű ékszer-szerű megjelenése miatt kiváló ajándékba.

  feszes péniszgyűrű

  Ha az igényesség is számít neked az önkielégítés vagy páros játék során, akkor mindenképp kihagyhatatlan ajánlat! Címünk: Intim Center szexüzlet, Budapet, Károly krt. Minden nap nyitva tartunk. Üzeti készleten.

  feszes péniszgyűrű