Igenis van olyan, hogy túl nagy! - Átok vagy áldás? +18

Hosszú pénisz, A pénisz hossza vagy a pénisz vastagsága a fontosabb? - Napidoktor

Mindannyian olvastunk már szellemesnek tűnő cikkeket arról, mekkora, és milyen legyen az urak férfiassága, amelyet a nők igazán kedvelni tudnak. Egyeseket talán meglephet, hogy a vizsgálat eredményeként kiderült, a kívánatos pénisz-méret "enyhén az átlagos feletti".

görögszéna az erekcióhoz

Mekkora az ideális? A kutatók szerint a válaszadás jelentős mértékben függött attól, milyen párkapcsolatban él az illető nő.

az erekció eltűnik a prosztatagyulladás

A férfiak általában attól félnek, hogy hímvesszőjük kisebb, vagy kinevetik őket egy szexuális aktus közben, ám a tanulmány szerint ez a nők számára nem a szex legfontosabb eleme. A petyhüdt és a kisebb péniszeket illetően sok esetben csak önmérésekre lehet hagyatkozni, mekkora lehet a merev hímtag mérete. Kevés klinikai vizsgálat folyt ebben a témakörben. Ez arra is utal, hogy sok népnél még mindig tabuk övezik a férfi szexualitást, még akkor is ha orvosi vizsgálat tárgya lenne.

szúrja be a péniszt

Műpéniszt vetettek be a kutatók A kutatók modellek segítségével próbálták meg felkutatni, milyen lenne a nők számára ideálisnak tekinthető merev péniszméret és alak. A modelleket 75 nőnek hosszú pénisz meg, azzal a kéréssel, hogy válasszák ki számukra, melyik lenne az optimális méret 1.

Nagy hímtagmustra: Valójában 12 különböző típusú férfiasság létezik

A válogatást követően a vizsgálatban részt vevő nőkkel kérdőíveket is kitöltettek. A kérdések között szerepelt a péniszméret, a nők szexuális "előtörténete", jelenlegi szexuális élete, orgazmuskészsége, nedvesedési hajlama, az aktus közben érzett fájdalom stb.

az erekció jó vagy rossz

Ezután egy tíz perces számítógépes tesztet végeztek, felidézték a korábban optimálisnak tartott hímvessző nem lehet-e merevedés az alkoholtól. Az eredmények szerint a nők leginkább a pénisz körfogatra emlékeztek, csak az érdekesség kedvéért néhány adat: hosszú távú kapcsolat esetén a hosszot illetően az ideális méret 16 cm, a körfogat 12,2 cm.

Egy éjszakás kalandnál kicsivel több: 16,3 cm és 12,7 cm. Mégis a méret a lényeg?

kecske péniszméretei

Akár hosszú távú, akár egyszeri partner esetében. Talán a különbség — és számunkra újdonság — abból fakad, hogy a rövid távú kapcsolatok esetén jobban kedvelik a kissé nagyobb méretet, feltehetően az újdonság varázsa, és a szexuális kielégülés fokozottabb igénye miatt. Hosszú távú partnerkapcsolatban azonban a kisebb hosszú pénisz is megfelel, a nő számára ez komfortosabb, és itt számukra kevésbe fontos a férfiasság nagysága.

  • Erekciós jóga gyakorlat
  • Híres emberek péniszmérete
  • Perel a nő a volt barátja "abnormálisan hosszú" pénisze miatt | hu
  • Mózes Zsófi Tetoválás: idővel úgyis megbánjuk?
  • Szerző: J.
  • Mi az erekció egy férfiban