Magyar Narancs - Könyv - Az önuralom személytelen nyelvén

Mámoros merevedés, Navigációs menü

Mámoros társasjáték A kirándulás első napjának estéjére már mindenki elfáradt. Végig kellett nézni az összes kötelező látnivalót, ami egy ekkora városban már fizikailag is megerőltető.

Magyar Narancs - Könyv - Az önuralom személytelen nyelvén

Este a szállás elfoglalása után még vacsora, aztán szabad program az apartmanban. Előkerült a mámoros merevedés, egy-két társasjáték és persze a becsempészett mindenféle italok, amik elkerülték szigorú, de azért kedvelt osztályfőnökünk figyelmét.

A négyszemélyes apartmanok egyszerű faházak voltak. Berendezése négy ágy és négy szekrény volt a szobában, minden egyéb kint, mámoros merevedés közös helyiségekben, külön faházban.

És persze külön a lányok és külön a fiúk lakrésze, de még az oly szigorú osztályfőnök sem hitte, hogy nem lesznek egymáshoz sikeresen átlopakodó lázadók, sőt, abban is biztos volt, hogy alkohol is lesz náluk.

Ezzel úgysincs mit tenni, valószínűleg nem látott még a világ olyan osztálykirándulást ilyen korú, érettségire készülő fiatalokkal, ahol maradéktalanul sikeres lett volna az alkohol elkobzása és a nemek szétválasztása.

Arra azért mindig figyel, hogy nagy mámoros merevedés és hajnalig tartó dorbézolás ne legyen. Alig telt el fél óra a hivatalos lámpaoltás után, amikorra összeszedtük az eltervezett kis csapatot a kártyázáshoz.

amikor két fiú között történik valami...

A játék póker volt, habár igazán senki sem szerette, de Zoli szerint egyszerű és gyors köröket lehet vele játszani, ezért ennél maradtunk.

A tét pedig egy rövidital, amit annak kellett meginnia, akit a győztes kijelölt.

mámoros merevedés kicsi pénisz az embernek, mit kell tennie

Nagyjából fél órányi játék után már mindenki kellően oldott és jókedvű volt ahhoz, hogy új szabályokat találjunk ki. Dávid ötlete volt, hogy a rövidital marad, de teljesíteni kell egy feladatot is, amit a nyertes ad az általa kijelöltnek, vagy akár mindenkinek egyszerre.

mámoros merevedés hogyan lehet erekciót kelteni egy lánnyal

A fejünkben doboló egyre több alkohol és a feladatok, amikben rendre Levi, a harmadik szobatársam volt a legkreatívabb úgy feldobtak mindenkit, hogy már alig figyeltünk a kártyára, szinte csak azokkal foglalkoztunk.

Meginni egy felest a földön lévő mámoros merevedés, aztán Lilla hanyattfekve kell, hogy töltsön a mellette fekvő Dávid hasán lévő pohárba és nekem onnan kell valahogy meginnom. Aztán Nórinak le kellett vennie a cipőjét és annak az orrára helyezett pohárból itatta meg Zolit.

Aztán eljött az a feladat, amihez már rendesen részeg résztvevőkre volt szükség és új irányt adott az estének. Az ötlet persze a vihorászó Levitől jött: Lilla igya meg a felest, de Nóri szájából, aki előtte felhajtja, de nem nyeli le. Az általános megrökönyödést hamar nagy röhögések követték, majd maga Nóri erősködött, hogy meg mámoros merevedés csinálni. A két lány végül megoldotta, mi négyen fiúk pedig érdeklődve és vihorászva figyeltük, ahogy az ajkaik összeérnek és persze az ital nagy része szétfolyik közülük.

Main navigation

Végül a feladatot teljesítettnek ítéltük. És hamar jött a bosszú a néhány körrel később nyerő Lillától: Most Levinek kellett Dávid szájából meginnia a felest. A két fiú ellenkezése eléggé erős volt, de végül a szédítő alkohol és mi többiek meggyőztük őket, hogy ez így fair, teljesíteni kell. Levi végigfeküdt a padlón, aztán Dávid felhajtotta mámoros merevedés pohárka tartalmát.

Közben mindenkiből kibuggyant a röhögés, Dávidnak nagyon kellett küzdenie, hogy teli mámoros merevedés nehogy ő is elnevesse magát. Levi kinyitotta a száját és Dávid fölé hajolt. Közben egyre hangosabban bíztattuk őket és már Dávid is alig bírta, nehogy elröhögje magát és az összes folyadék Levi nyakában landoljon. Aztán egyszer csak elhatározta magát és a száját Leviére tapasztotta.

Jótanácsok - Férfiaknak - Zöldkör

A másik fiú a kezével Dávid tarkója mögé nyúlt és magához szorította. Két-három másodperc után szétváltak, Levi lassan lecsúsztatta a kezét Dávid tarkójáról.

mámoros merevedés az erekció ok nélkül eltűnt

Alig egy-két csepp ment mellé, ügyesen megoldották. Dávid hirtelen visszahajolt egy pillanatra levi szájára és egy nagyon hangos puszit nyomott rá.

Felnőtt tartalom!

Mire Levi észbekapott, már ott sem volt. A hanyattfekvő fiúnak csak annyira volt ideje, hogy barátságosan arcon milyen termék jó a pénisznek a kezével a távolodó Dávidot. A feladatok nehezedtek és egyre vadabbak lettek. A már erősen tántorgó Nórinak az ölébe kellett engem kapnia és elvinnie az ágyig, majd rádobnia. Aztán Levinek kellett csukott szemmel kitalálnia, hogy ki ad egy harapós csókot a nyakába; önként jelentkező híján Lilla lett a kiválasztott.

Jótanácsok - Férfiaknak Férfinak születtél.

És mivel ez mindenkinek tetszett, jöttek a csókfeladatok. Szinte az összes feladat az volt, hogy ki kellett találni, ki ad egy puszit vagy csókot egyikünk testrészére. Eleinte könnyen ment, mert a fiúk esetében a két lány valamelyike vállalkozott rá, nem volt nehéz kitalálni.

mámoros merevedés visszaállítani az erekciós recepteket

Nekik kicsit nehezebb dolguk volt, mert mi négyen voltunk. Aztán jött az első meglepetés: Lillának Nóri adott egy nagyon gyors puszit.

mámoros merevedés miért nem nyílik fel merevedéskor

Ő valamiért Dávidra tippelt. Aztán én következtem csukott szemmel.

mámoros merevedés egy férfi levágta a péniszét

A mindenkit körüllengő tömény alkoholgőz nem könnyítette meg a dolgom. Leültem a földre és vártam és próbáltam a vihorászásból és sutyorgásból kitalálni, hogy ki lesz a kiválasztott. Persze nem ment. Elhalkultak és éreztem egy meleg arcot közeledni, majd puha ajkak tapadtak a számra. Kicsit szétnyitottam az ajkaim és jóleső érzés volt, hogy a titkos csókoló is így tett.

Ezek a szerek egyrészt képesek csökkenteni a szorongást, tehát az érzelmeinkre hatnak, másrészt vérbőséget okoznak, amely fizikailag is elősegíti a nemi aktus létrejöttét.

Néhány másodpercig ízlelgettük egymás ajkait,  míg mámoros merevedés vad és elképesztően érzéki csókkal elszakította a száját az enyémtől. Egészen beleborzongtam az élménybe, némi önuralom kellett, hogy ne kapjak utána és húzzam vissza magamhoz az ismeretlent. Aztán kinyitottam a szemem és kimondtam a varázsszót:  - Zoli! Zolira valahogy illett ez az elfolytott, érzéki csók stílusa.

A lányák szinte visítani kezdtek - Igeeeen! Talán irigykedve is, nem tudom. Jött pár másféle feladat is. Levinek és Zolinak Nórival és Lillával mámoros merevedés egy percig keringőt táncolnia úgy, hogy közben nem nyelik le az italt. Aztán Dávidnak Levivel kellett keringőznie, ami szintén nagy tetszést aratott. A lányok végig kuncogták, amint a két fiú egymáséba fonja az ujjait, másik kezükkel átfogják egymás derekát és mélyen egymás szemébe nézve nagy átéléssel táncolnak, miközben próbálnak egymáshoz dőlve a sok alkohol ellenére állva maradni.

Miben segíthetünk?

A végén majdnem elröhögték, de sikerült végül a szájukban lévő mámoros merevedés bent tartani és az egy perc végén lenyelni. Az elfogyasztott rengeteg ital hatására egyre hangosabbak és vadabbak lettünk. Épp Lilla próbált Zolival egy feladatot megoldani - a csukott szemmel támolygó és botorkáló fiút kellett végigvezetni egy cipőkkel kijelölt labirintuson, amikor hangos kopogás hallatszott az ajtóról. Eddig tartott a türelme.

Elhalkultunk, majd halk kuncogások közepette kicsit rendbeszedtük a szobát.

Kapcsolódó cikkek

Nóri és Lilla pedig visszasettenkedett a saját faházába. Négyen összeszedtük a maradékot és nekiláttunk a lefekvésnek. Röhögcsélve, egymást ugratva vetettük meg az ágyat. Én visszadobtam, sikerült fejen találnom. Alsóra vetkőztem, hogy átszaladjak a zuhanyzóba.

Végzetes nemi vágyak | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap és hírportál

Pár perc alatt elaludt. Én rendesen szédelegtem az alkoholtól, bizonytalan léptekkel vittem a ruhám a szekrénybe. Kinyitottuk a faház ajtaját és egy pillanat alatt beáramlott a jéghideg esti levegő.

Aztán egy szál alsóban átrohantunk a zuhanyzóba. Kicsit kijózanító volt a részegségből a néhány másodperces futás, de azért alaposan be voltunk rúgva. Magunkra zártuk az ajtót és bementem az egyik fülkébe, Zoli a mellettem lévőbe.

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Alig egy perc kellett, hogy sűrű gőz lepje el a zuhanyzót, nagyon jól esett a forró víz. Csukott szemmel álltam a vízsugár alatt, amikor megéreztem egy kéz érintését a derekamon.

Ott állt velem szemben, akárcsak én, anyaszült meztelenül.