Hogy hívod a hogyhíjjákod? – Nemi szervek és tabuk

Pénisz másképp

Sikeres péniszátültetés

Az emberek között igen elterjedt az a vélekedés, hogy a a kézfej mérete árulkodó a péniszmérettel kapcsolatban. Pontosabban, a kis kéz kis péniszt, míg a nagyobb kéz nagyobb péniszt jelent — tartja a közvélekedés.

pénisz másképp

De vajon valóban így van-e? Van-e összefüggés a kéz pénisz másképp a pénisz mérete között?

pénisz másképp

Gyakran hallani olyat — dédanyáinktól és nagyanyáinktól különösen — hogy az urak kéz vagy egyéb testrészének pl. Minél nagyobb a mindenki számára látható testrész, annál nagyobb az általában csak kevesek számára megcsodálható másik. De mit mond a tudomány erről? Meglepő módon több kutatást is végeztek a téma kapcsán.

pénisz másképp

A kutatók vizsgálták már a lábméret, a kézfej, illetve a száj vastagságának péniszmérettel való összefüggését. Egyetlen esetben mutattak ki összefüggést az említett testrészeknél, méghozzá a pénisz másképp és a gyűrűsujj mérete közötti különbség esetében: minél nagyobb a két ujj közötti különbség, annál nagyobb a férfi péniszének mérete — legalábbis a tanulmány szerint.

pénisz másképp

Azonban a témával foglalkozó kutatók többsége úgy véli, hogy a látható testrészeink mérete semmiféle összefüggésben nincs a péniszünk nagyságával. Fontos adalék a témához, hogy egyáltalán mi számít nagynak és mi kicsinek. Nos, a kutatások szerint az átlag péniszméret valamivel nagyobb, mint 13 cm, bár ez kontinensenként és országonként is változik erről bővebben itt tájékozódhat.

pénisz másképp

Az persze már más lapra tartozik, hogy a férfiak hajlamosak kissé meghosszabbítani a saját méretüket — természetesen csak szóban általában. A blog követése Facebookon.

  • Főoldal Rénhírek Hogy hívod a hogyhíjjákod?
  • A férfiasság mérete és az orgazmus - Tények és tévhitek
  • Nincs merevedési szerelem
  • Túl kicsi vagy túl görbe – Mekkora és milyen az ideális pénisz? - Yelon
  • Humán anatómia[ szerkesztés ] A pénisz henger alakú szerv, melynek végén a makk glans penis található.
  • Jóna Angelika A szexet egész életünk során tanulnunk kell.