Ma van Máté napja!

Pénisz záróizom. A herezacskó traumája - rúgás, harapás, esés

Tartalom

  pénisz záróizom citramon és erekció

  Szerző: Fehér Elena Tudományos vizsgálatok sora bizonyítja, hogy a férfiasság centikben kifejezhető mértéke bizony nem állandó és örök érvényű. Kiderült ugyanis, hogy a pénisz mérete csökkenhet, ha nincs aktív használatba véve - az elv ugyanaz, mint megfelelő péniszek mutatják híján más izmok esetében. Ez a megrövidülés akár az centiméteres hosszt is elérheti, amennyiben az erekciómentes időszak tartóssá válik.

  pénisz záróizom zene az erekcióhoz

  A témában jártas szakértők szerint a megfelelő oxigénellátottság kulcsfontosságú a pénisz egészségének fenntartásához. Ha nincs erekció, azaz nem telítődnek a pénisz barlangos testei pénisz záróizom sűrű érhálózatának erei vérrel, akkor a hímvessző nem jut elegendő friss oxigénhez - és ez sajnos kihatással van a kötőszöveti rendszerre.

  Szerencsére a kutatók már közel járnak a megoldáshoz: jelenleg egy olyan készülék fejlesztésén dolgoznak, amely szexmentes időszakokban a véráram serkentése révén növeli a kötőszöveti állomány térfogatát. Így a jövőben szex hiánya esetén sem kellene attól tartani, hogy csorbát szenved a hímtag.

  pénisz záróizom gyakran rossz merevedés

  Addig is léteznek más praktikák a karbantartásra: 1. A magas D-vitamin diéta segít fenntartani az erekciót.

  pénisz záróizom erekciót támogató óvszerek

  Kegel gyakorlatok férfiaknak - feszesíti a húgycső és végbél körüli záróizmokat. Taoista intim gyakorlatok - segít az intim-izomterületek tudatos irányításának, használatának elsajátításában.

  Forrás: www.