Fellebbentjük a fátylat a pénisz méretekről és bemutatjuk a pénisznövelési lehetőségeket

Péniszméretek nőknek, Mekkora a tökéletes pénisz? - EgészségKalauz

Tartalom

  Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter.

  patológia a péniszen michael jackson a péniszét

  Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible. Az online felmérést egy társkereső cég végezte.

  Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk. Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is.

  erekció során a pénisz puha lehet az erekció nem ér véget

  A nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak örömöt. Ami még mindig jobb szám, mint a 13 százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt az orgazmushoz.

  népi gyógymód az azonnali erekcióra Túl sok az erekcióm

  A válaszokból azonban kiderült az is, hogy a méret számít péniszméretek nőknek, de nem minden. Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér.

  reggeli erekció nincs utána amikor az embernek lágy merevedése van

  Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni. Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.

  a pénisz duzzadásának okai pénisz centiméterben