Férfi intimplasztika

Pénisznagyobbítás vákuum, Péniszpumpa, vákuumos pumpa működése és használati tanácsok

Tartalom

  A forradalmi vákuum-protektor eljárásnak köszönhetően most még gyorsabb és hatásosabb eredményt érhet el a pénisz nagyobbítás, ill. Használata magasabb életminőséghez és soha nem érzett magabiztossághoz segítheti hozzá Önt.

  Más eszközöknél a húzóerő csak a makk tövénél kezdődik.

  1. Egy hónap alatt megnöveli a péniszét
  2. Merevítő törülköző
  3. Szeretnéd megmutatni kedvesednek, hogy milyen egy igazi férfi az ágyban!

  Immár 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a pénisznövelő, pénisz hosszabbító, ill. Léteznek az ún. Ismerje meg az egyedülálló vákuum-protektor rendszerünk működését és a Soft Pénisznagyobbítás vákuum.

  • Férfi intimplasztika
  • Kemény edzés és erekció
  • Péniszpumpa a nagyobb péniszért! Érje el az XXL méretet
  • Miért tűnt el az erekció a férfiaknál
  • Pumpa Péniszpumpa a pénisz vastagításért Péniszpumpa erekció elősegítésére  szolgáló műanyag henger.
  • A termék - PHALLOSAN forte

  Az alapelv A pénisz szöveteire gyakorolt folyamatos, lágy nyújtás beindítja a sejtképződést. Nem csak hogy pénisznagyobbítás vákuum fájdalommentes a használata, de akár éjszaka is lehet hordani, hiszen az új rendszernek köszönhetően a PHALLOSAN forte bármikor együtt tágul egy esetleges erekcióval, így a véráramlatot egy percig sem akadályozza.

  pénisznagyobbítás vákuum

  Gyártása az európai egészségügyi hatóságok előírásai szerint történik. A felhasznált alapanyagok mindegyike bőrbarát és biokompatibilis. Az eszközhöz tartozó vákuumharang-kondomok mandzsetta-kondomok allergén- és latexmentesek.

  A textil-strech övön található tartókarika gondosan kiválasztott gyógyászati szilikonhabból készült.

  pénisznagyobbítás vákuum

  Hordhatja napközben, de akár éjszaka is. A hosszabb idejű alkalmazhatóság természetesen gyorsabb hatást is biztosít. A vákuumharangban kialakuló nyomás meggátolja, hogy a makk kicsússzon a helyéről, sőt, pozitív hatásként jelentősen növeli annak méretét is.

  English Péniszpumpa, vákuumos pumpa működése és használati tanácsok A lenti képen a lányok egy péniszpumpával játszanak, de mire is jó ez az eszköz? A péniszpumpa erekció kiváltására vagy annak fokozására szolgáló henger alakú műanyag eszköz, ami maszturbálásra, erekció kiváltására és pénisznövelésre is alkalmas.

  A nyújtás erőssége az övön szabályozható. Az eszköz darabjai minden gond nélkül tisztíthatók.

  pénisznagyobbítás vákuum

  A termékhez jár egy részletes, képekkel illusztrált használati útmutató. Az öv részei külön-külön is megrendelhetőek. A tépőzáras megoldás megkönnyíti az egyes részek cseréjét.

  pénisznagyobbítás vákuum

  Túl erősre állított vákuum esetén az újonnan kifejlesztett védősapka megvédi a makkot és a fitymát a kivörösödéstől vagy egy esetleges duzzanat kialakulásától. Enyhe nyomást fejt ki a szövet felületére, hasonló módon, mint például egy gumiharisnya kompressziós harisnya vagy mint a jet-piloták nyomás ellen védő öltözete. Ennek a védelemnek köszönhetően növelhető a nyújtó erő, ami természetesen meggyorsítja az eredményt is.

  • Pénisznagyobbítás vákuum
  • Gyermek erekciója okozza
  • Péniszpumpa, vákuumos pumpa működése és használati tanácsok | INTIM CENTER szexshop
  • Hogyan lehet kezelni a péniszekkel
  • Kapcsolódó tartalmak: Kérdések és válaszok GYIK Sok esetben a pénisz mérete  hossza  okoz panaszt, máskor a vastagsága jelent gondot.
  • Férfiaknak péniszpumpa, pénisznagyobbítás és maszturbálás | INTIM CENTER szexshop