Zúzódás :: Keresés - InforMed Orvosi és Életmód portál :: lábszár, zúzódás

Zúzódott erekció, A potenciazavar okai

Bizonyára hallottál már róla a tévében és a filmekben, — de kérdés, hogy ha a péniszben nincs csont, akkor vajon tényleg el tud törni?

De eljön az ideje, hogy a védőnő, a házi - vagy éppen az iskolaorvos szól, üzen, hogy nincsen minden rendben. Mit tegyünk, ha sárgás elszíneződést látunk fiunk előbőre alatt, mit csináljunk, ha fáj és váladékozni kezd, ha nem húzható hátra, vagy nem egyenes sugárban vizel? Nem is olyan könnyű ez a téma, mivel például a fitymaszűkület és a sejtes letapadás kezelésének idejére nézve nincs is egységes álláspont.

Noha a pénisztörés szerencsére ritkán fordul elő, mégis létező jelenség, ezért a férfiaknak vigyázniuk kell a szexuális aktus közben. Sokan nem is tudnak arról, hogy a pénisztörés lehetséges. Pénisztörés viszonylag ritkán fordul elő, főként a fiatal férfiaknál a heves vérmérséklet és a kellő tapasztalat hiányának következtébenha komoly erő hat a teljes erekcióban lévő péniszre - gyakoribb akkor, ha a nő van felül.

zúzódott erekció

Nagy fájdalommal jár, és egy hallható pattanó hanggal. A pénisz megduzzad, és feketés-kék színű lesz. A pénisztörések 10 százalékábanban a húgycső is megsérül.

zúzódott erekció

Pénisztörés esetén mihamarabb orvoshoz kell zúzódott erekció, mert kezelés híján deformálódás, sebesedés és merevedési zavarok alakulhatnak ki. A másik oka a pénisz abnormális görbületése, a Peyronie-kór, ami ugyan nem annyira súlyos, ám figyemen kívül mégsem szabad hagyni.

Eroton Potencianövelő - Az erekció megtartásáért!

Ajánlott kerülni minden pozitúrát, amiben az erekcióban zúzódott erekció pénisz erősen hajlik. A jó hír az, hogy ha el is törik a pénisz, a probléma a legtöbb esetben kezelhető.

10 dolog, amit nem tudtál a péniszről

A rossz hír az, hogy a legtöbben ilyen hleyzetben túl szégyenlősek ahhoz, hogy bármit is tegyenek. Ennek eredményeképpen lassan fognak felépülni, és noha a dagadás és a zúzódás a péniszről eltűnik, ahogy a testben beindul péniszpumpa igazi hegesedés folyamata, jóval nagyobb lesz ez a heg, mint egy sebészeti ellátás után lett volna.

zúzódott erekció

Ráadásul később az is előfordulhat, hogy a heg felé fog dőlni a pénisz az erekciók során. Védd meg a péniszed!

zúzódott erekció

Kezelési lehetőségek A pénisztörés könnyen kezelhető műtéti beavatkozással. Az azonnali beavatkozással gyorsabb a felépülés és elkerülhető a hegesedés. Szigeti Nóra Kapcsolódó cikkek.

zúzódott erekció