Egészségünk ártalmai

Aszpirin-erekció

Az Aspirinnek van potencianövelő hatása?

Az aspirint tartalmazó palackok egyes címkéin felsorolják az ED-t mint lehetséges mellékhatást, de a linkekről szóló tanulmányokból származó bizonyítékok nem egyértelműek. Az egyértelmű, hogy az ED olyan, amivel nem kell élnie.

aszpirin-erekció

A merevedési zavar ED olyan állapot, amelyben nem tudod megtartani vagy fenntartani az erekciót, ami elég ahhoz, hogy behatolódjon vagy orgazmussá válhasson, még akkor is, ha aszpirin-erekció a aszpirin-erekció. Az orvosi problémák vagy a pszichológiai nehézségek okozhatják az ED-t, és az okok gyakran mindkettő keveréke.

Az ED-t az októl függetlenül kezelni lehet.

aszpirin-erekció

Az erekciót akkor kapja meg, amikor az aszpirin-erekció megduzzadják a pénzt a péniszbe, és megnyomják az ereket. A vénák általában lehetővé teszik, hogy a vér elhagyja a péniszt.

Ez megakadályozza a vér visszatartását.

aszpirin-erekció

A visszatartott vér és az erekciós szövet kombinációja keményvé teszi a péniszet. Az ED általában akkor fordul elő, ha nincs elegendő vér áramlása a péniszbe. Egy es tanulmány azt feltételezi, hogy ha a gyulladás ED-t okoz, az aszpirin vagy nem szteroid gyulladásgátlók NSAIDmint az ibuprofén, megakadályozhatják az ED-t. aszpirin-erekció

Az aszpirin nem egy olyan gyógyszer amit huzamosan kell szedni naponta.

A vizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy a gyulladáscsökkentő gyógyszerek az ED-t okozzák. A vizsgálat azt is jelentette, hogy azok, akik aszpirint és NSAID-t használnak, 20 százalékkal nagyobb valószínűséggel rendelkeznek ED-val.

aszpirin-erekció

Fontos azonban megjegyezni, hogy a vizsgálat nem vette figyelembe az aspirint alkalmazó betegek számát, valamint a koszorúér-betegség vagy a perifériás érbetegség specifikus diagnózisa volt.

A vizsgálatban részt vevő betegeknél aszpirin-erekció ED-t szív- és érrendszeri problémák okozhatta, nem pedig az aspirint, amelyet ilyen körülmények között szedtek.

Ezenkívül nincs más tanulmány, amely arra utalna, hogy az aszpirin okozhat ED-t. A következő orvosi problémák szerepet játszhatnak az ED-ben: aszpirin-erekció artériák keményítése.

Így növeld meg a Tesztoszteron szintedet