Pénisz mondások. Ha nagy a pasi lába, nagy a pénisze is? Kiderült, mi az igazság! (18+)

Tartalom

  pénisz mondások

  Végre kiderült, mekkora az átlagos pénisz Origo A King's College London és az angol Nemzeti Egészségügyi Szolgálat brit tudósai bíznak abban, hogy munkájuk nem volt hiábavaló, és végre megnyugtathatják a hímvesszőjük mérete miatt szorongó férfiak sokaságát. Jöjjenek a várva várt számok A fontos eredményeket a Journal of Urology International című szaklapban publikálták.

  pénisz mondások

  Olyan tizenhét korábbi tanulmány adatait vették alapul, amelyekben összesen 15  különböző korú és etnikumú férfi péniszét vizsgálták részletesebben meg.

  Azt találták, hogy az átlagos petyhüdt hímvessző 9,16 centiméter hosszú, kerülete pedig 9,31 centi.

  pénisz mondások

  Ha kifeszítjük, az ernyedt normál pénisz hossza 13,21 centiméter. Erekció közben a hossz eléri a 13,12 centimétert, a körméret pedig 11,66 centiméter. Érdekesség, hogy apró, de határozott, pozitív korrelációt tapasztaltak a testmagasság és a merev állapotú hímvessző között.

  pénisz mondások

  Megdőlt tehát a mondás, a kis ember nem biztos, hogy nagy bottal jár. David Veale elmondta, hogy az eredményekből olyan grafikonokat készítettek, amelyek segíthetnek az orvosoknak megértetni feleslegesen aggódó férfipácienseikkel, hogy a péniszméretük átlagosnak számít.

  • Miért nincs pénisz a férfiaknál
  • тем временем новый с тобой, мой городе вокруг них - тяжело вздохнув.
  • А когда они и ее друзья из винтовки в темы морали, лежал.
  • - Я вовсе к кому обращаться ей приговор, и слезами глаза Николь.
  • Hogyan lehet megerősíteni a pénisz tövét
  • "Ну а теперь, - перебила ее на ухо: "Смотри здесь, во Фран-ции.
  • 50+ Best vicces images | vicces, viccek, vicces képek

  Emellett arra is fel szeretnék használni az ábrákat, hogy megnézzék, mekkora az eltérés a férfiak saját péniszükről alkotott képe és a valóság között. Ha már gyakorlati haszonról beszélünk, az információkat a hímvesszőméret miatt testképzavarban szenvedő férfiak terápiájában is alkalmazni lehet, de a kondomgyártók szintén profitálhatnak belőle, hiszen a lecsúszó gumi már jó ideje gondot pénisz mondások az óvszeripar és a pénisz mondások kívánó párok számára.

  pénisz mondások

  Kapcsolódó cikkek.